Biblioteca de resurse online


Materiale gratuite pe Strada Piticilor
Materiale gratuite pe Strada Piticilor

Desene de colorat
Masti
Marionete
Sudoku online
Povesti
Poezioare
Cantece
Poezii
Ghicitori
Jocuri online
Activitati de grup


Activitati pe Strada Piticilor

Prima pagina
Atelierul piticilor
Galeria Crea'clic
Casute din hartie
Animale din inima
Special Primavara
Special Martisor
Special Mos Nicolae
Craft Mos Nicolae din ghiveci ceramic
Craft Mos Nicolae din hartie
Craft Mos Nicolae din lingura
Special Craciun
Craft de Craciun - Dop Mos Craciun
Craft Inger din ghiveci
Craft Decoratiune cub
Craft suport de lumanare
Craft Mos Craciun din ghiveci
Spatiul interactiv
Amfiteatrul
Parcul de distractii
Scoala piticilor
Chioscul piticilor

Scoala Piticilor

Adunari
Alfabet
Anotimpuri
Apartine
Carticica mea
Cauta cuvintele
Cifre
Culori
Cultura generala
Deprinderea scrisului
Directii
Fise personalizabile
Forme
Inmultiri
La fel
Labirint
Logica
Matematica
Minicards
Nu apartine
Numara
Potriveste
Scaderi
Sudoku
Umbre
Uneste punctele
Vocabular
Teme pe Strada Piticilor

Mos Nicolae
Craciun
Ecologie
Alimentatie - nutritie
Corpul uman
Primavara
Toamna
La Ferma
Pinguini
Dinozauri
Ocean
La scoala
Halloween
Paste
Sf. Valentin

Info continut


Locul unde inveti cu placere distrandu-te!
Peste 25.000 de materiale si resurse in cateva clic-uri!

Strada Piticilor ofera copilului sau elevului dvs. o experienta unica si incitanta de invatamant.


Deprinderea scrisului
Nu ocoliti aceasta sectiune cu zeci de fise dedicate deprinderii scrisului. Aceasta colectie de exercitii ii va ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile motorii si sa dobandeasca importanta indemanare a scrisului cat mai devreme.
Aici veti gasi o multime de fise pentru a exersa toate liniile si traseele importante pentru scris : Liniute si bastonase, Deprinderea traseului, Deprinderea scrisului literelor de tipar si de mana - minuscule si majuscule...

Culorile
Ajutati copiii sa invete culorile cu fisele noastre pe aceasta tema! Colectia noastra de fise despre culori a fost gandita pentru a-i ajuta pe copii sa invete sa recunoasca culorile de baza printr-o varietate de exercitii. Ei vor invata, de asemenea cum se scrie fiecare culoare, vor desena obiecte simbolizand fiecare culoare, vor potrivi culorile corecte cu diferite obiecte etc...

Matematica - Aritmetica
Veniti sa vedeti exercitiile de matematica si aritmetica pentru copii! Avem o multime de fise imprimabile impartite pe operatiuni precum: numararea, adunarea, scaderea, inmultirea si impartirea. Alegeti exercitiile in functie de nivelul copilului, imprimati si folositi fisele pentru a ajuta copiii sa se familiarizeze si sa invete matematica!

Orientare in spatiu
Prin exercitii de orientare in spatiu, copiii vor invata si practica notiunile spatiale precum stanga-dreapta, jos-sus, inauntru-afara, in fata-in spate, sub-pe etc... Avem seturi diferite de exercitii foarte atractive, concepute pentru a-i provoca pe copii sa identifice si sa invete aceste concepte de baza.

Forme
Aceasta colectie de exercitii este conceputa pentru a-i ajuta pe copii sa invete formele de baza. Vor invata sa recunoasca si sa deseneze cercuri, patrate, triunghiuri, ovaluri, dreptunghiuri etc... Majoritatea fiselor de lucru vin atat in versiunea color cat si alb-negru si includ diferite niveluri de dificultate.

Resurse si proiecte tematice
V-am pregatit o varietate de activitati pe diferite teme : sarbatori, anotimpuri, animale... care includ atat materiale didactice si fise de exercitii cat si proiecte de mestesuguri - art & craft...
De Sarbatori, Strada Piticilor isi impodobeste strazile pentru mai multe distractii, multe activitati si o multime de activitati manuale!
Sarbatori: Craciun, Sf Valentin, Martisor, Paste, Toamna, Halloween
Animale: pinguini, dinozauri


Alfabet
Colectia noastra "Alfabet" este dedicata procesului de predare si invatare a alfabetului. Avem in prezent 3 categorii de exercitii in acest scop: "Invata alfabetul", "Scrie alfabetul" si "Potriveste alfabet". Avem de asemenea multe seturi de alfabet in rubrica noastra de planse de colorat.

Identic sau Diferit
Aceasta rubrica ajuta copiii sa invete conceptul de diferente prin exercitii de recunoastere de imagini, forme si cuvinte care sunt fie la fel, fie diferite de restul grupului.

Apartine?
Selectia noastra de exercitii concepute pentru a-i ajuta pe copii sa invete sa recunoasca lucrurile care merg sau nu impreuna. Aceasta abilitate este importanta mai ales pentru cei mici, si exercitiile pe care vi le propunem ii vor invata intr-un mod placut acest concept.

Abilitati de gandire si observatie
Descoperiti aceste fise de lucru avand ca scop dezvoltarea abilitatii de gandire si de observatie.
Copiii se vor distra de minune rezolvand aceste fise, care le vor permite in acelasi timp sa dobandeasca competente importante prin exercitii despre marimi, opusuri, secvente, logica, cu labirinturi, cauta diferentele, sudoku, umbre...

Numere
Aceasta colectie de fise de lucru este dedicata procesului de predare si de invatare a numerelor. Include exercitii de recunoastere a numerelor, de numarare practica, de coloratul cifrelor si multe altele.